Puubriketti

Puubriketit soveltuvat käytettäväksi klapien tapaan esimerkiksi takassa, grillissä, saunan kiukaassa, savustimessa tai paljussa. Briketit palavat puhtaasti, koska ne eivät sisällä puun kuorta. Ne eivät myöskään räisky palaessa.

Suursäkillinen puubrikettejä vastaa lämpöarvoltaan noin 2,4 heittokuutiota klapeja. Koska puubriketeissä on paljon lämpöarvoa, niitä tulee annostella tulipesään massan mukaan – älä siis käytä brikettejä yhtä paljon kuin klapeja!

Suursäkki

  • Tilavuus:  n. 1 m³
  • Mitat: n. 1m x 1m x 1m
  • Paino: n. 500 kg
  • Suursäkissä on muovinen sisäpussi, mikä mahdollistaa ulkosäilytyksen.

Toimitusvaihtoehdot

  • Kotiinkuljetettuna suoraan pihaasi tai haluaamasi paikkaan. Nosturilla saamme nostettua suursäkin vaikka kotiovellesi.
  • Nouto: Voit myös noutaa suursäkin Lehtisen Sahalta Nokian Sarkolasta. Yksi suursäkki menee tavallisen peräkärryn kyydissä.

Näin tilaat tuotteita

Lähetä tiedustelu ja tarjouspyyntö sähköpostilla mauri.lehtinen@lehtisensaha.fi tai soita, p. 0400 889 014.

Muita tuotteita

Usein kysyttyä

Useiden tuotteiden mitat ovat muunneltavissa tiettyjen mittojen välillä. Kysy lisätietoja meiltä.

Kyllä, valmistamme myös täysin räätälöityjä tuotteita tilauksesta. Mikäli sinulla on mallikappale, voimme valmistaa tuotteita sen mukaan.

Kyllä. Lähes kaikista listamalleista on mahdollista tehdä sekä jalka- että peitelistoja.

Varastotuotteita on saatavilla Lehtisen Sahan varastolta (ks. Yhteystiedot ja aukioloajat). Tilaustuotteista lähetä saatavuuskysely sähköpostilla mauri.lehtinen@lehtisensaha.fi tai soita p. 0400 889 014

Ei varsinaisesti, mutta kovin pienillä tilausmäärillä aloituskustannukset ovat suhteellisen korkeat.

Meiltä saat halutessasi tuotteet myös maalattuina tai haluamallasi tavalla pintakäsiteltynä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Yleensä toimitusaikataulut ovat muutamista päivistä muutamaan viikkoon. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kaikki listojen ja em-laadun paneelien sekä lattiapontin raaka-aineet käyvät jälkikuivauksessa ennen höyläämistä. Näin voimme varmistua siitä että mitat pitävät ja jiirit pysyvät kiinni. 

Suurimpaan osaan tuotteista on mahdollista tehdä johtouran sähköjohdoille. Johtouran minimikoko on 11×11 mm, jolloin uraan mahtuu yksi sähköjohto.

Kyllä. Osaan peitelistoista on myös mahdollista tehdä ns. ovismyygi.

Osa tuotteista on varastotuotteita, osa tilaustuotteita. Varastotuotteiden tilanne elää koko ajan. Voit varmistaa, löytyykö haluaamaasi tuotetta varastosta: soita p. 0400 889 014.