Kauneus syntyy
yksityiskohdista.

Peitelistat ja jalkalistat

Jalkalistat eli lattialistat asennetaan seinän ja lattian rajaan. Peitelista tunnetaan myös nimillä karmilista, ovilista, ikkunalista ja vuorilista. Peitelistoja käytetään erilaisten saumakohtien ja rakojen peittämiseksi, juurikin ovien ja ikkunoiden ympärillä. Useimmiten samasta listamallista on mahdollista tehdä sekä peitelistaa että jalkalistaa. Useimpien tuotteiden mitat ovat muunneltavissa, katso tarkemmat tiedot kunkin tuotteen kohdalta.

Tiesitkö tämän listoista?

Listoihin on mahdollista tehdä johtoura

Sähköjohdot piiloon

Sähköjohdot on mahdolllista kuljettaa listan takana piilotettuna. Johtoura on mahdollista höylätä lähes kaikkiin listamalleihin, toki niiden paksuus huomioiden. Johtoura on mahdollista tehdä haluamaasi kokoon.

Samasta listamallista on mahdollista tehdä jalkalista tai peitelista

Jalkalista vai peitelista?

Jalkalistaa käytetään lattian ja seinän rajassa, kun taas peitelistaa käytetään esimerkiksi ovien ja ikkunoiden ympärillä. Jalkalistan alaosa on viistetty (kuvassa vasemmalla). Lähes kaikista listamalleista on mahdollista tehdä sekä jalka- että peitelistoja, tarpeittesi mukaan.

Listaan on mahdollista tehdä kulma

Kulmamahdollisuus

Osaan listamalleista on mahdollista tehdä kulma. Kulmalistaa käytetään esimerkiksi puolipaneelin päälle tai matalammissa ikkuna- ja ovismyygeissä.